miercuri, 26 martie 2014

Anunt important

Asteptam, in continuare, listele cu semnaturile de sustinere a LISTEI NATIONALE,  pe adresa sediului central al SCMD: str. Pajura, nr. 13, Sector 1, Bucuresti. Va prezentam solicitarea inaintata catre Biroul Electoral Central de catre Partidul National al Mediului:


CATRE BIROUL ELECTORAL CENTRAL
In scopul asigurarii echitabile a dreptului constitutional de a candida pe listele de candidati ale tuturor partidelor politice sau in mod independent, la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai a.c., solicitam prelungirea termenului de depunere a listelor sau candidaturilor independente cu 60 de zile, fata de data comunicarii de catre Guvern a noului model de lista de sustinatori (24.02.2014).

Consideram ca data comunicarii de catre Guvern a modelului listei de sustinatori a fost tardiva, obligand partidele mici si candidatii independenti sa reia procedura de colectare a semnaturilor de sustinere, ingradind astfel posibilitatile de participare corecta, echitabila la procesul electoral.
Din acest motiv solicitam Biroului Electoral Central prelungirea termenului de depunere a candidaturilor cu inca 30 de zile, socotit de la 26.03.2014.

Cu increderea ca veti servi interesul public al cetatenilor Romaniei, va multumim si asteptam decizia dumneavoastra!


                                          PARTIDUL NAȚIONAL AL MEDIULUI

Presedinte IONICA ANUTOIU
BRAȘOV- ZIZINULUI NR. 2
CUI 32277744
Tel/Fax  0368456834

26 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca bine mai graiesti coane........

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa ce rezolvati problema militarilor votez si ursul din padure.Pana atunci pas!

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut de cateva ori pe dl.col. Dogaru si mi-a facut impresia ca apara drepturile pensionarilor militari actuali si viitori. Nu stiu de ce atata inversunare la cei care se straduiesc sa distruga acest SCMD!(ma refer la pensionarii militari care posteaza comentarii negative la adresa dumnealui si a SCMD -faptul ca majoritatea comentariilor contin greseli gramaticale inacceptabile spune totul despre pregatirea lor intelectuala. Mi-ar fi rusine sa scriu ceva despre cineva daca nu cunosc limba romana!Va rog, daca ati iubit haina kaki nu mai postati texte cu greseli gramaticale fiindca mie cel putin imi este rusine sa imi inchipui ca am fost colegi! ) Col.(r)Ion Petre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti matale colonel in rezerva, cum sunt eu pilot de formula 1.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Dle col. Ion Petre, cârcotașii care aruncă pietre in SCMD și-n dl. col. Dogaru - un istoric renumit și un român patriot - nu sunt camarazi de-ai noștri. Sunt dintre aceia cărora le stă în gât Sindicatul pt. că e prea vocal, prea combativ cu cei care au vândut România și au făcut averi colosale, ocupând locuri fierbinți (mai mult decât călduțe) în politică; am făcut vorbire despre cârmacii noștri contemporani.
      Rectific: pot fi și câțiva colegi de-ai noștri care slujesc ”cârmacii vremelnici”, recte persoanele cu galoane care au dat în judecată Sindicatul, cerând desființarea acestuia.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Macar,daca poate ,vre-un parlamentar european sa sprijine cumva-dar,n-are cum-pensionarii armatei romane,sa-si obtina macar jumatate din promisiunile facute de NATO,legate de cuantumul pensiilor girate atunci de toti factorii politici romani si europeni.Daca nu poate si nu promite ,ca macar incearca acest lucru,cum poate sa-si permita,sa-mi ceara mie-pensionar militar,sa-l votez.Probabil este prea nepregatit,ca sa nu zic prost ,si crede in mintea sa redusa neuronic ca-i mai destept-ca sa nu zic smecher-ca mine.El vrea sa-si ia ,pe baza votului meu,salariu urias de europarlamentar,sa se distreze atitia ani si,ca bonus si o pensie de 3000de euro/an,iar,eu votantul lui sa astept ca prostul -in van-marirea pensiei cu citiva lei pe an.Nu o sa-l votez niciodata,daca nu vine cu garantii clare,ca daca el ajunge acolo si eu voi avea parte de respectarea promisiunilor facute .Numai asa sa-i ajute DUMNEZEU pe europarlamentarii romani.Altfel sa-i ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l vota, racane! Lasa ca vor vota altii pentru Parlamentul European pe d-na Macovei, pe Laszlo Tokes si altii ca ei, si astia, sigur iti vor mari pensia pana la cer!...

      Ștergere
    2. Sa nu votezi pe nimeni, racane! Lasa ca vor vota altii pe un Tokes, pe o Macovei si altii ca ei. Astia iti vor mari pensia dumitale, inca de la primul plen al Parlamentului European!...

      Ștergere
  7. Tarziu, tarziu cu cenzura !
    In loc sa stati cu ochii pe sticla monitorului si sa cenzurati comentariile incomode, stati cu ochii pe sticlele de Tamaioasa !!!
    Cine a avut de citit, a citit ! Rusinica mare, trepadusilor !

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce stergeti comentariile care arata realitatiile din SCMD?Sa va fie rusine ca ascundeti adevarul.Filialele din tara s-au trezit si vor lua masuri sa va sparga gasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care SCMD ? Gasca asta, a lui Dogaru, de politruci ?

      Ștergere
    2. Trebuie sa-ti dea OK linciog, dupa portia de pupat dosuri ale dogarelui, altfel nu se poate.

      Ștergere
    3. Filialele din tara , spre cinstea lor apara interesele rezervistilor. Gasca de la centru trebuie sparta !

      Ștergere
  9. Cumpar butelie de aragaz, la mana a doua second hend. Eventual, ofer la schimb pensie pe L164, manarita la solda de merit si indemnizatia de comanda.
    Rog seriozitate. Contactati-ma la CP.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buey, mai esti careva p-acolo, prin Pajura ? Ca mai am niste saci cu tabele pentru Lista Nationala, in special pentru Comanici ! Buey, da' altul mai frumos nu gasirati si voi, pe care sa-l vedem si noi ca lumea atunci cand sta in picioare, sau cand e mai intuneric pe-afara ?
    Hai ca vin cu sacii ! Harcioaga, pune si tu de-o cafea, de-un nechezol ceva, ca pe vremuri si pregateste de-un spritz, daca ti-a mai ramas ceva, de la sef 'tu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi cu sacii la un centru de recuperare hartie si i-ati portia zilnica de alcool? Nu are nimeni nevoie de "ajutorul" unora de felul tau. Imbecil ai fost, imbecil ai ramas! Oare cum or fi rezistat cei care au trait pe langa tine mai multi ani? As fi interesata sa stiu ce fel de familie ai.
      Otilia

      Ștergere
    2. Buey Otilia mama, nu fi rea ! In primul rand ca nu mai am fomelie ! Am avut vreo 5 copilasi, da mi i-a luat statul, iar nevasta-mea de cununie a fugit in Italia, cu un broscar, dupa ce a vandut garsonela confort 3 sporit ! Asa ca, de ceva vreme, imi duc zilele prin boschetii Garii de Nord, cand e vreme buna, sau prin canalizarea din fata Parlamentului, cand sunt temperii !
      Sau, cum ar zice si Demiurgul: Iar cerul este tatal meu / Si muma-mea e marea !
      Otilu.
      Pese: bey Harcescule, mai astept mult cu listele astea ? Ca mi le uda ploaia...

      Ștergere
    3. Da mai lasa-ne nene cu hartiile alea, nu mai tipa atat! Baga-ti-le in cur, dar lasa-ne!

      Ștergere
  11. Votati putregaiurile ca,,bolovanii grei" au ramas la fund dupa aceasta,, viitura din "89."

    RăspundețiȘtergere
  12. Ba, mai muncesti cariva azi, pi la CD ? Ca am vinit tocma di la Botsani, cu o sarsana plina di tabieli, tati pentru Comonici !
    Badi Dimitreee, te-ai trezit ? Haidi bre, ca ai de strans paharili si peturili, de le-at lasat vraisti, dupa sedinta de-asara ! Hai sa-t dau listili !

    RăspundețiȘtergere